Home

mirë se erdhët

Pixel Print- definicion i reklamimit

Pas një angzhimi shumë vjeçar ne fushën e marketingut në Shkurt të vitit 2017 hapet kompania “Pixel Print”.

Kompania është e etabluar në industrinë e imazherisë dhe prodhimit publicitar indoor dhe outdoor, për sipërmarrje dhe individë…

Sinonim i kualitetit

Pixel Print

Konsultim me ekspertë për llojin e reklamës që ju duhet, ideim nga personel profesionist dhe kreativ, realizim me kualitet të lartë, garancion, montim i sigurtë dhe riparim i shpejtë, vetëm disa nga tiparet që na dallojnë.
porosit tani

Të gjitha serviset në një vend

Biznesi juaj është shumë i rëndësishëm për tu nvarur nga dizajne fillestare. Nëse dëshironi ta promovoni një produkt apo kompani, ne mund t'ju ndihmojmë nga ideimi në çdo hap deri në arritjen e rezultateve reale.
  • Kimika & Lapsa
  • Varëse të çelsave & Shkrepsa
  • Çanta, Duksa & Mousepad
  • Totema & Reklama 3D
  • Brendim Veturash & Lokalesh
  • Sinjalistikë & Tabela Reklamuese

Produktet Tona

ofertë speciale

1000 kartëvizita

VETËM 40€

Kontakt

Gjendemi në Rr. Shefqet Shkupi 389 Konak-B11-A-Lok-2
Telefoni +386 49 332 300
Email adresa [email protected]

Kërko ofertë