Rreth Nesh

Çfarë mund t’ju ofrojmë?

Pixel Print SH.P.K e vendosur në Rr. Shefqet Shkupi 389, me kualitet të lartë bën brendimin e kompanive tuaja.

Kompania është e etabluar në industrinë e imazherisë dhe prodhimit publicitar indoor dhe outdoor, për sipërmarrje dhe individë. “Pixel Pirnt” SH.P.K sjell një qasje inovative për klientët e saj duke ofruar  gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve reklamuese të cilat janë në përputhje me zhvillimin e reklamave dhe kërkesave të fundit të treg.

Kompania sot numëron katër  të punësuar dhe ka tendencë ne rritje.
Eksperiencë
Shpejtësi
Kualitet

Pse pikërisht ne?

Ekip i ri me shumë kreativitet  është ajo që kompania jonë ofron në mënyrë që kompania juaj të jetë në hap me trended më të fundit të reklamimit indoor dhe outdoor.

Kompanitë me të cilat kemi bashkëpunuar dëshmojnë për kualitetin e produkteve tona, të realizuara me teknologji bashkëkohore dhe profesionalizëm, me kujdes të veçantë për qëndrueshmëri të lartë.

Çdo kërkesë e juaja është e realizueshme. Kompania jonë ofron edhe produkte specifike sipas kërkesave tuaja, të realizuara me kualitet dhe çmime të volitshme.

besueshmëri nga më të mirët

Partnerët